1. Definirea noțiunilor utilizate

Notiunile utilizate in acest website se regasesc la pagina Politica de confidentialitate

2. Informații despre produsele oferite

Uniformeelf.ro face eforturi pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

3. Drepturile și obligațiile părților contractante

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre cumparator si Innora SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Innora  SRL se obliga sa livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Innora  SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

4. Drepturile de autor

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Politica de facturare, plăți și livrare

Comanda implica o plata in avans de 40% din valoarea cosului. Cumparatorul poate alege intre a plati avansul sau a plati intreaga suma

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
Pentru fiecare comanda exista o taxa de procesare de 5 lei.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Plata se poate face in trei modalitati: la lansarea comenzii plata poate fi efectuata prin transfer bancar sau plata online cu cardul. La ridicarea produselor plata poate fi facuta prin transfer bancar, plata online cu cardul sau cash.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

6. Politica de cookies

Va rugam sa studiati Politica de confidentialitate

7. Datele cu caracter personal /Politica de confidențialitate

Inregistrarea ca membru Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale Uniformeelf.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, numele elveului si ciclul scolar. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: unitatea de invatamant pentru livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Uniformeelf.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

8. Soluționarea litigiilor

În primul rând trebuie să specifici legea aplicabilă; în cazul furnizorilor români care își desfășoară activitatea pe teritoriul țării, legea aplicabilă este legea română. Litigiile pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente. De asemenea, din 2016 funcționează și SOL (platforma de soluționare on-line a litigiilor), iar pentru a evita amenzi din partea ANPC este necesar să faci trimitere la această platforma de soluționare on-line a litigiilor rezultate din tranzacționarea on-line, platforma o găsești aici

Tot în această secțiune poți include și link-ul către ANPC și referirea la dreptul utilizatorului de a informa această autoritate despre eventualele nemulțumiri la adresa produselor/serviciilor tale.

9. Politica de retur

Clientul are dreptul să ceara schimbarea produselor comandate cu alte produse sau alte măsuri ale aceluiași produs, în termen de 14 zile de la primirea comenzi. Onorarea acestei cereri făcute de client va fi posibilă/ realizată în baza stocului existent. Mai multe detalii pot fi aflate in pagina Politica de anulare si returnare